Finance nét even anders.

De missie van rbbls.

Intelligent zaken doen

Jouw financiële afdeling altijd dichtbij, Met RBBLS besteed je je administratie uit en heb je een financiële sparringpartner waarmee je aan de hand van maandelijkse analyses en rapportages de juiste grip hebt op je organisatie. Ons advies is gebaseerd op business data mondeling en helpt jou bij het maken van de beste beslissingen.

Samen op weg

Bij RBBLS gaan we direct voor je aan de slag. We inventariseren je huidige situatie en bekijken samen of en wat er anders moet. De fase daarna verloopt cyclisch. We creëren een datalandschap en bouwen custom dashboards die we gebruiken om inzichten te verkrijgen. Periodiek analyseren we de resultaten en sturen bij waar dat nodig is, zodat jij het maximale uit je business kunt halen.

Slimme administratie

Geniet van de rust, Je administratie of boekhouding uitbesteden schept ruimte. Ruimte in je hoofd, ruimte op kantoor en dus meer ruimte om te ondernemen. Onderzoek toont aan dat een ondernemer maar 20% van zijn tijd besteed in zaken die 80% van zijn omzet en winst beïnvloeden. Met professionele en efficiënte outsourcing van je Finance backoffice heb je continuïteit en kwaliteit in je administratie.

Contact. Wil je meer weten?
Neem dan contact met ons op