Wij helpen Start-ups groeien.

We helpen bedrijven te groeien en hun doelen beter te behalen

Business Control as a Service

Weten wat je doet en wat de effecten zijn. Jouw persoonlijke business controller neemt je periodiek mee in de realisatie, analyses en prognoses. Samen tunen we jouw business. Onafhankelijk van je eigen administratieve medewerkers beschik je dankzij “state of the art” dashboarding over een persoonlijk dashboard van jouw organisatie. Hiermee heb je 24/7 inzicht in de status van jouw organisatie. Nu stellen onze dashboards je niet alleen in staat op de financiële elementen van je organisatie te sturen, maar koppelen we middels onze RBBLS BOX ook met andere bronnen waardoor je een veel breder inzicht krijgt in jouw organisatie.

We maken uitsluitend gebruik van de meest innovatieve oplossingen met als doel om zoveel mogelijk te digitaliseren en automatiseren. Hierdoor blijven we je maximaal ontzorgen.

Jouw persoonlijke business controller houdt de regie op vragen die worden uitgezet naar de accountant, fiscalist of service-line. Met RBBLS heb je altijd een gedegen financieel adviseur aan je zijde.

Je administratie wordt niet langer gerund door één persoon, maar door een bedrijf. Een bedrijf dat kan opschalen waar nodig, altijd bereikbaar is en niet ziek wordt en derhalve garant staat voor continuïteit van jou administratieve processen.

Voor jouw relevante rapportages houden we je op de hoogte van de voortgang en waarschuwen je als er zaken anders lopen dan gedacht. Data wordt gecontroleerd, geïnterpreteerd en verklaard.

Branchekennis, business intelligence en financieel inzicht vormen het fundament voor jouw toekomst. Met deze informatie schat je in waar je op uitkomt en stuur je bij waar nodig.

Geen onnodige tijdsinvesteringen meer in het opstellen van prognoses en budgetten. Vanuit onze data kunnen we altijd door gebruik te maken van Machine Learning modellen voorspellingen doen naar jaar einde of over een langere periode. Deze kunnen we dan samen bijstellen, zodat er ook rekening gehouden kan worden met niet bekende evenementen, en waar ondernemerschap. Wij voorspellen jouw toekomst.

Business acceleration partner

Ondernemen is soms ook alleen, je zoekt soms een onafhankelijke stem die scherp samen naar jouw business kijkt, en in de kern niet alleen bedreigingen ziet maar ook juist de kansen. Dit bieden we door onze ervaren financials die zich kenmerken door hun eigen communicatieve vaardigheden en ondernemend buiten hun kader denken, samen willen leren om verder te komen.

 Veel beslissingen zijn gebaseerd op halve informatie en daardoor onjuiste aannames. RBBLS voorziet je van echte stuurinformatie en concrete analyses, die richting geven. We beantwoorden al je vragen en nemen je stap voor stap mee in deze inzichten en beoogde oplossingen.

Heb je een vraag? We duiken graag met je in de materie. Of het nu gaat om een administratieve vraag, een fiscale kwestie of onze tools, je kunt altijd bij ons terecht. Ook op businessniveau zijn wij je klankbord. Onze branchekennis en cijfermatig inzicht helpen jou als ondernemer bij het maken van beslissingen. Ook helpen we je met grote vragen als bedrijfsovernames, reorganisatie, schaling modellen en strategische contracten. We willen intrinsiek jou succesvoller maken.

Consultancy

We leveren natuurlijk ook korte termijn en lange termijn consultancy, hierbij heeft u de mogelijkheid om een highly skilled RBBL in te huren. Deze RBBL gaat naast hands on uw korte termijn probleem oplossen, en u pro actief adviezen ter verbetering geven die een lange termijn voordeel bieden. We kunnen een organisatie echt tractie geven als dat nodig is.

Contact. Wil je meer weten?
Neem dan contact met ons op