Voor de echte ondernemer.

Branches waarin wij opereren

IT

RBBLS heeft al > 10 jaar ervaring in de IT branche. Onder IT valt het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases, games en websites. Ook het onderhouden van computers en programmatuur en het schrijven van software valt hieronder. Onze ervaring hebben we opgedaan bij verschillende bedrijven van start-up tot beursgenoteerd waar we eigenlijk in alle fasen van groei ervaring hebben en van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Consultancy

RBBLS heeft al meer dan 8 jaar ervaring met consultancy bedrijven, dit in verschillende sectoren (zorg / it / technology/ lowcode) Waarbij onze ervaring zich met name toespitst op het optimaliseren van het model, en het efficiënt en effectief laten opereren van de processen zodat de omzet en winst gemaximeerd worden. Een goed voorbeeld van de manier waarop we van toegevoegde waarde kunnen zijn is een winst en verliesrekening per medewerker, waardoor je de bruto marge bijdrage van een individuele consultant eenvoudig kan zien.

Technology

RBBLS heeft >12 jaar ervaring binnen technologie in de breedste zin des woords. Met name product ontwikkeling is iets waar we speciale kennis over beschikken. Maar ook het monitoren van projecten of onderhoudsportefeuilles is iets waar we mee verder kunnen helpen. Zo is er bij bijvoorbeeld productontwikkeling is er vaak spraken van een grote mate van voorfinanciering. Onze modellen helpen de klant beter inzicht te krijgen in de actuele status en de kansen en risico’s op een juiste manier te managen.

Real Estate

We hebben > 3 jaar ervaring met het compleet voeren van de administratie en backoffice van vastgoedbedrijven. Hierbij kan gedacht worden aan de administratie die hoort bij commercieel vastgoed. Hierbij hebben we kennis en overzichten die zich met name toespitsen op de specifieke investerings- en cashflowmodellen zodat we op een eenvoudige wijze de financiële status van een vastgoedportefeuille zichtbaar kunnen maken.